Theta Healing®

Theta Healing® on meditaatiotekniikka ja tehokas energianhoitomuoto, jolla on mahdollista mm. kartoittaa ja muuttaa alitajuisia uskomuksia. Esim. sellaisia, jotka ovat olleet elämänmuutoksen esteenä tai ylläpitävät sairauksia kehossamme.

Theta Healing hoitaja käyttää nimensä mukaisesti aivojen Theta-taajutta, jolloin meidän on mahdollista olla yhteydessä syvempään tietoon. Theta-taajuus on syvä rentoutumisen tila kuten unen ja valveen rajamailla olo, siis se tila, jonka läpi menemme luonnollisesti ennen nukahtamista ja siinä tilassa kehomme alkaa myös korjaa itse itseään.

Kehomme altistuu haitalliselle säteilylle ja sekä sisäiselle että ulkoiselle tunne  ym. kuormitukselle, joka on voinut alkaa jo kohdussa. Eheyttävässä sessiossa paneudutaan näihin aiheisiin. Samoin jos henkilö on käynyt lävitse avioeron, on se hyvä katkaista myös energeettisesti, jolloin molemmat osapuolet ovat vapaita jatkamaan matkaansa myös tuolla tasolla. Tämä saattaa näkyä esim. että on helpompi sopia asioista jatkossa.

Solubiologi Bruce Liptonin kirja Biology of Belief valottaa alitajuisten ohjelmointien laajaa vaikutusta elämässämme ja Liptonin mukaan Theta taajuudella on mahdollista muuttaa näitä ohjelmointeja, mikä vaikuttaa tunnetasolla ja kehomme soluissa saakka.

Viana Stibal kehitti Theta Healingin opetettavaksi menetelmäksi 1900-luvun lopulla.

Theta Healing® Sessio

60 minuuttia 80 EUR

Theta sessiossa  molemmat istuvat omilla tuoleillaan ja keskustelevat. Sessio näyttää ulkopuoliselle valmennusluonteiselta enemmän kuin perinteiseltä energiahoidolta. Sessiossa henkilön on mahdollista tulla tietoiseksi omista uskomuksistaan sekä niiden muuttamisesta ja samalla keventää tunnekuormaa.

Theta Healing® menetelmä on monipuolinen ja usein vasta sessiossa selviää mikä onkin päivän todellinen aihe. Positiiviset lataukset voimaannuttavat ja tuovat iloa ja inspiraatiota.

© Copyright - Minna Heinonen