Reiki

Miljoonat ihmiset ovat löytäneet tiensä Reiki sydämeen ja saavat siitä apua jokapäiväiseen elämäänsä.

Reiki ei tule elämään sattumalta ja joskus se on peruskurssin käyminen, joskus reikihoito. Kurssin voi käydä vain laajentaakseen omaa ymmärrystä ja hyvinvointia. Luottamus siihen, että on oikeassa paikassa juuri oikeaan aikaan, on aitoa luottamusta elämään ja sitä Reiki vahvistaa.

Kaikessa on kysymys värähtelystä.

Reiki on luonnollinen, syvärentouttava hoitomuoto, joka nostaa värähtelytaajuuttamme, jolloin meillä on mahdollisuus nähdä asiat uudesta näkökulmasta.

Reikihoidot

60 minuuttia 65 EUR
3 x 60 min. 180 EUR

Parhaimmillaan hoidossa saavutetaan syvärentoutunut theta-tila, jossa kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät. Lisäksi yhteys omaan aitoon itseemme vahvistuu ja saamme energiaa tehdä itselle hyviä muutoksia elämässä.

Kokemus on jokaiselle omakohtainen ja uniikki.

Reiki on tullut länsimaihin idästä. Sen perinteet juontavat tuhansien vuosien taakse aina muinaisiin kulttuureihin asti. Terveessä kehossa solumme värähtelevät optimaalisessa tasapainossa. Kokonaisvaltaisena hoitona reiki palauttaa tasapainon sekä fyysisellä että mielen tasolla.

Reikiä kannattaa kokeilla kun haluat

  • vähentää stressin tasoa elämässäsi
  • mielenrauhaa sekä olla fyysisesti ja psyykkisesti tasapainossa
  • energiaa ja jaksamista arkeen sekä työhön
  • vahvistaa itseluottamustasi, luovuuttasi, muistiasi ja intuitiotasi
  • selkeyttä ja tehdä itsesi näköisiä päätöksiä
  • hoitaa hermostuneisuutta, rauhattomuutta tai unettomuutta
  • helpottaa kroonisia kipuja ja muita tavallisia vaivoja kuten flunssat, migreeni, pahoinvointi allergiat urheiluvammat yms.
  • tehostaa muita hoitomuotoja
    tai muuten vain kun tunnet siihen kiinnostusta

Reikihoito ei korvaa lääkäriä, mutta sen on huomattu nopeuttavan ja edistävän toipumista sekä lieventävän lääkkeiden sivuvaikutuksia.

Reikikurssit

Reikikurssit myös englanniksi.

Reikitaito on kuin pyörällä ajaminen, hyödyllinen ja luonteva. Reikin kaikki voivat oppia ja se tuo elämäämme laajempaa perspektiiviä.  Koska reikihoito syvärentouttaa, sen jälkeen meidän on helpompi toimia luovemmin ja keskittyneemmin.

Reikin tasapainottavan ja harmonisoivan vaikutuksen ihmisten kohtaamisessa ovat huomanneet myös vuorovaikutteisissa ammateissa työskentelevät kurssilaiset. Reaktiivisuuden sijaan tilalle astuu läsnäolo ja uusi tulkinta.

Reiki on apuna tiellä oman itsesi todelliseen ymmärtämiseen. Reikin käyttämien tuo sisäistä oivaltamista, lisää yhteyttä siihen ’syvempään itseemme’, mikä meissä on aina ollut.

PERUSKURSSI 2 pv, 252 EUR

Peruskurssilla opitaan lähihoito, mikä on perustekniikka omaan hyvinvointiin. Kurssilla reikienergia aktivoidaan käyttöön pysyvästi. Tärkein hoitokohde olemme me itse. Kun itse voi hyvin, sillä on vaikutusta myös meidän kanssa tekemisissä oleviin ihmisiin.
Lisäksi opitaan toisten ihmisten lähihoito. Peruskurssi sisältää myös tietoa kasvien ja eläinten hoidosta, reikin taustasta ja nykytilanteesta, ihmisen energiajärjestelmästä sekä sairauksien syistä.

Peruskurssi mahdollinen myös etäkurssina. Kysy lisää.

JATKOKURSSI 2 pv, 504 EUR

Jatkokurssi on avartava ja syventävä kurssi, joka vahvistaa kaikkea edellä opittua. Jatkokurssilla opitaan reikin kaukohoito ja 3 reikisymbolia. Jatkokurssi mahdollistaa uudet hoitotavat ja käyttömuodot (arjessa kommunikaatio, harmonia, suoja, koti, työtilat, menneisyys ja tulevaisuus).
Edellytys osallistumiselle on The Reiki Networkin peruskurssi. Jos olet käynyt toisen peruskurssin ja haluat jatkaa The Reiki Networkin jatkokurssilla, ota erikseen yhteyttä.

*Kurssipaikka: Espoon Nöykkiössä (Bussi Ostoskeskus Liila, Martinsillantie)

Kirjavinkki: Lena Johansson, Reiki Parantava Energia

© Copyright - Minna Heinonen