Minna Heinonen – Kuka olen?

Elämässä on aina siunaus kun vain uskomme siihen.

Iloisesti tervetuloa käyttämään Avalona Inspiration palveluja ja olemaan aito itsesi, joksi sinut on tarkoitettu ’sydämesi korkeimmassa olemuksessa’.

Koen, että elämä on lahja, joka kätkee sisäänsä aarteen. Meidän tehtävänämme on löytää aarteemme, sillä sitä ei voi kukaan tehdä puolestamme.

Kaikki tapahtuu aina tässä hetkessä ja läsnäolo tässä hetkessä on se, missä IHMEET luodaan. Mennyt on mennyttä ja tulevaisuutta ei vielä ole, on vain tämä hetki. (huomaa engl. kielen PRESENT  suomeksi NYKYHETKI, LAHJA).

Elämämme vaiheet ovat tuoneet meidät tähän hetkeen ja uskon, että sillä kaikella on arvokas tarkoitus korkeammasta perspektiivistä katsottuna.

Missioni on auttaa

Missioni on auttaa ihmisiä oivaltamaan ja innostumaan omasta elämästään.
Se mahdollistuu kun energiatasomme on riittävän korkea ja uskomuksemme ovat meitä tukevia, silloin sydäntietoisuus: yhteytemme sydämeemme, ytimeemme ja intuitioomme on selkeä. Lisäksi luomme tasapainon oikean ja vasemman aivopuoliskon, sydämen ja järjen sekä femiinisen ja maskuliinisen olemuksemme suhteen.
Tasapainon ja rauhan läsnäolon tilassa, tässä hetkessä, kuulemme selkeämmin korkeampaa tietoisuutta meissä. Tiedämme, mikä meille on hyväksi ja uskallamme alkaa toteuttamaan itseämme. Silloin annamme lahjan myös lähipiirillemme, sillä meidän lähellämme on hyvä olla.

Jokaisella on oma polkunsa

Meillä jokaisella on oma polkumme ja vain me itse tiedämme, mikä meille on totta.
Oma Reikitieni, matka todelliseen itseeni, alkoi v.2003 ja voinkin selkeästi jakaa elämän ennen ja jälkeen reikin. Minulle Reiki on antoisa elämäntapa: harmoniaa, tasapainoa, mielenrauhaa, energiaa, elinvoimaa ja elämäniloa. Reiki avaa meissä luovuuden kanavia ja on oiva apu käytännön elämässä. Luonnollista ja helppoa, kaikille mahdollista. Yhteys ytimeemme vahvistuu ja ajatukset kirkastuvat puhumattakaan helpotuksesta fyysisissä vaivoissa ja ongelmanratkaisuissa. Reiki hoitaa meitä lempeällä tavalla ja tuo meille sopivia ratkaisuja ja uusia näkymiä. Reiki on hyvä peruskallio, mille rakentaa ja kun perustukset ovat kunnossa, alamme väistämättä kukoistaa.

Elämä innostaa oppimaan ja tutkimaan

Perttu Pölönen kirjassaan Tulevaisuuden Lukujärjestys (2020) toteaa, että tulevaisuus perustuu elinikäiseen oppimiseen  ja uteliaisuus on aina johtanut oppimiseen. Kokeilu on sitä, että tehdään hyppy pois kuplasta, ennalta ohjattavuudesta.

V 2009 valmistuin reikiopettajaksi ja sen jälkeen jatkoin elämäntaidon valmentajan opintoihin (MB Master Coach v 2015), missä Marika Borgin johdolla syvensimme persoonatietoutta enneagrammin kautta. Enneagrammitietoisuus auttaa meitä ymmärtämään ihmisten käyttäytymismalleja ja muita ihmisiä. Sittemmin kiinnostuin Viana Stibalin kehittämästä Theta Healing® metodista, mikä on sekä meditaatiotekniikka että tehokas energiahoitomenetelmä mm. alitajuisten uskomusten käsittelyssä, mitkä usein ovat esteenä positiiviselle elämänmuutokselle. Osan uskomuksista saamme perittynä tai poimimme kollektiivisesta kentästä ts. ne eivät ole omiamme.

Sanotaan, että meillä jokaisella on oma nuotti ja että solumme soivat. Musiikki on yksi elämän helmistä ja sointukylpyohjaajana tunnen voivani toteuttaa sitä puolta itsessäni. Harmoniset ääneet johdattavat meidät mielikuvamatkoille kauniisiin äänimaisemiin.

Luovuutta ja insipiraatiota omaan elämääni ammennan sointukylpyjen lisäksi Vedic Art -maalaamisesta.

Tässä hetkessä itselläni ja aviomiehelläni on uusi antoisa elämänvaihe, kun aikuiset poikamme ovat muuttaneet omiin koteihinsa. Pitkään parisuhteeseen mahtuu sisään paljon elettyä elämää ja parasta on kun molemmat voivat vapaasti kasvaa omiksi itsekseen. Olen todella kiitollinen kaikesta ja aika ajoin tunne olevani etuoikeutettu voivani tarkkailla elämää, syventyä sen mysteeriin ja jakaa sitä muiden kanssa.

Tie sydämeen

Tärkein matkamme on mielen matka päästä sydämeen, aitoon itseemme ja todelliseen olemukseemme.
Kuin tammenterhossa, meissä itsessämme on kaikki vastaukset kysymyksiimme odottamassa, että tulemme niistä tietoisiksi. Omien voimavarojen löytäminen on voimaannuttava kokemus, mikä tuo innostusta. Innostus on tarttuvaa ja vetovoimaista ja nostaa värähtelyjämme.
Solumme ja kenttämme lähettää koko ajan signaalia värähtelystämme, mihin elämä vastaa ja siten elämä seuraa meitä, meidän värähtelyämme. Korkein värähtely on pyyteettömän rakkauden värähtely ja todelliselta olemukseltamme olemme sitä.

Elämän koko potentiaali

Ihmisenä tarvitsemme myös mielemme ja persoonamme, sillä ilman ihmisolemuksemme fyysistä ulottuvuutta emme osaisi avata edes ovea. Kun annamme sydäntietoisuutemme johtaa ja asetamme mielemme sille apuohjaajaksi, sydän ja järki yhdessä, navigoimme elämää miellyttävämmällä tavalla ja saamme koko potentiaalimme käyttöön.

Kauppatieteiden Maisteri (KTM)

Reikiopettaja, Reiki Master Teacher, the Reiki Network

Reikiopettaja, Light Ascension Reiki Master

Reiki Diplomiterapeutti®, Koulutettujen luontaishoitajien yhdistyksen CAM ry:n jäsen

MB-Elämäntaidon Valmentaja® , MB Master Coach

Theta Healing® DNA Advanced Practitioner, Theta Healing® Dig Deeper Practitioner

Sointukylpyohjaaja (Peter Hess® metodi)

© Copyright - Minna Heinonen