Sointukylpy

Peter Hess® metodin mukainen sointukylpy sopii  lapsille, aikuisille, yksittäisille, pariskunnille, ryhmille rentoutussessiona  esim. erilaisissa tilaisuuksissa tai vaikkapa lahjaksi. Parhaiten kylvystä nauttii alustalla makuuasennossa pieni tyyny pään päällä ja peitto tarvittaessa.

Sointukylvyssä käytetään samoja äänimaljoja kuin Peter Hess® metodin mukaisessa äänimaljahieronnassa. Nyt maljoja ei laiteta keholle, vaan niitä soitetaan tilassa. Maljojen ääni kuullaan harmonisena ja se johdattaa henkilön unen ja valveen rajamaille eli parhaimmillaan Theta-tilaan, jossa olemme syvärentoutuneita. Sointukylvyssä ei kuitenkaan ole tarkoitus nukahtaa, vaan erilaisten instrumenttien johdattamana kylvyssä tehdään äänimatka. On kirkkaita ääniä, jotka virkistävät ja matalia ääniä, jotka rentouttavat, ’kellutaan’ siis ääniaalloilla.

Sointukylpyyn yhdistetään yleensä  useita erilaisia maljoja: bengal maljat, shangri maljat sekä gongi. Myös kristallimaljat, kristallipyramidit ja goshi-soittimet sekä sormipianot ovat suosittuja. Tällöin luodaan erilaisia äänimaisemia. Sointukylpy voi olla ohjattu etukäteen sovittu mielikuvamatka, jolloin ohjaaja yhdistää soittoon kerronnan, tarinan. Vapaassa sointukylvyssä ei ole kerrontaa ja siinä kukin kokee kylvyn ehkä vielä ainutlaatuisemmin.

Sointukylpyyn varataan n. tunti, mutta itse soitannan osuus on n. 30 min. Kylvyn alkuun varataan 15 min. ja samoin loppuun.

Mahdollista yksityisesti tai ryhmälle. Kysy lisää ja sovitaan Sinulle sopiva paketti.

© Copyright - Minna Heinonen