Reikikurssit Espoossa (The Reiki Network)

Reikikurssit Espoossa* (The Reiki Network)

”Miljoonat ihmiset hoitavat itseään reikillä joka päivä. Reiki tuo tasapainoa, rentoutusta, mielenrauhaa, kivunlievitystä, nopeuttaa toipumista…”

Reikitaito on kuin pyörällä ajaminen, hyödyllinen ja luonteva. Reikin kaikki voivat oppia ja se tuo elämäämme ”uusia maisemia”. Reiki toimii myös ponnahduslautana sille omimman itsensä löytämiselle jopa elämäntehtävänkin oivaltamiselle, mikä se sitten kullekin onkaan. Koska reiki lisää luovuutta sekä keskittymiskykyä, niin eipä olekaan ihme, että monien ihania asioita synnyttäneiden ihmisten taustahistoriasta löytyy se aikoinaan käyty reikikurssi. Reikin tasapainottavan ja harmonisoivan vaikutuksen ihmisten kohtaamisessa ovat huomanneet myös vuorovaikutteisissa ammateissa työskentelevät kurssilaiset.

ReikiNetworkLogoPERUSKURSSI 2 pv

Peruskurssilla opimme lähihoidon, mikä on perustekniikka omaan hyvinvointiin. Kurssilla reikienergia aktivoidaan käyttöön pysyvästi.
Lisäksi opimme toisten hoidon, reikin rajattomat käyttömahdollisuudet eläimet ja kasvit mukaanlukien ja ryhmäreikihoidon.
Peruskurssi sisältää myös tietoa reikin taustasta ja nykytilanteesta, ihmisen energiajärjestelmästä sekä sairauksien syistä.

JATKOKURSSI 2 pv

Jatkokurssi on avartava ja syventävä kurssi reikin käyttöominaisuuksiin ja täysin oma erillinen kokonaisuutensa.
Jatkokurssilla opimme reikin kaukohoidon ja 3 reikisymbolia. Saamme käyttöömme uudet tekniikat, jotka vahvistavat kaikkea edellä opittua. Jatkokurssin tekniikat tekevät reikistä entistä monipuolisemman ja mahdollistavat uudet hoitotavat ja käyttömuodot (arjessa kommunikaatio, harmonia, suoja, koti, työtilat).

Edellytys osallistumiselle on The Reiki Networkin peruskurssi. Jos olet käynyt toisen peruskurssin ja haluat jatkaa The Reiki Networkin jatkokurssilla, ota erikseen yhteyttä.

*Kurssipaikka: Espoon Nöykkiössä (Bussi Ostoskeskus Liila, Martinsillantie)

Kirjavinkki: Lena Johansson, Reiki Parantava Energia