Reiki-Energiahoito – Terveyttä ja Elinvoimaa

Reiki-Energiahoito – Terveyttä ja Elinvoimaa

reikiMitä reikihoidon aikana tapahtuu?

Reikihoidossa kehon omat energiavarastot täyttyvät, jolloin keholla itsellään on parhaat edellytykset tervehtyä, virkistyä ja saada voimaa elämän haasteisiin. Energiatasapainon palauduttua keho on fyysisesti ja henkisesti tasapainossa.
Reikihoidon aikana kehon oma paranemisjärjestelmä käynnistyy, vastustuskykymme lisääntyy, kiputilat helpottuvat, vammojen paraneminen nopeutuu ja nukumme paremmin. Reiki vaikuttaa myös henkiseen olotilaan: keho rentoutuu, stressioireet helpottuvat, mieli virkistyy, pelot ja jännittyneisyydet katoavat, elämänmyönteisyys lisääntyy ja ongelmatilanteiden kohtaaminen helpottuu. Moni on myös saanut reikistä voimaa esim. tupakoinnin lopettamiseen
Syvärentouttavana hoitomenetelmänä Reiki parhaimmillaan edistää luovuuttamme ja saamme uusia näkökulmia, oivalluksia tilanteisiimme.

Miten reikihoito tehdään?

Hoidossa asiakas lepää hoitopöydällä ja hän on puettuna mukaviin, mielellään luonnonmateriaalista valmistettuihin vaatteisiin. Hoitaja käyttää käsiään työvälineinään reikihoitoa annettaessa ja välittää energiaa asiakkaan energiakeskusten eli chakrojen kautta hänen kehoonsa. Hoito kestää tunnin. Usein asiakas jopa hetkittäin nukahtaa hoidon aikana syvän rentoutumisen tilassa.

Kuinka usein hoitoon?

Hoitotarve on hyvin yksilöllinen. Toinen tarvitsee saman oireen hoitoon vain muutaman hoitokerran, toinen taas useamman. Reikihoitoa olisi kuitenkin alussa hyvä ottaa muutaman esim. 3 hoitokerran sarjana. Sen jälkeen voi hoidossa käydä aina, kun tuntee olevansa energiatankkauksen tarpeessa. Hoidossa voi käydä myös ilman varsinaista vaivaa – ennaltaehkäisynä – pitäämään itsensä fyysisesti ja psyykkisesti kunnossa.