Minna Heinonen Reikimestari ja Elämäntaidon valmentaja | Espoo

Minna Elina Heinonen

MinnaHyvinvointiin ja terveyteen liittyvät asiat ovat sydämeni keskiössä ja ehtymätön innoitukseni lähde. Koen, että ihmisen elämä kokonaisuudessaan on mielenkiintoinen matka useine eri vaiheineen. Joskus matkanteko on hitaampaa, ehkä vaikeampaa ja kuitenkin elämän hyvyys on aina läsnä, kun vain sallimme sen.

Oma Reikitieni alkoi v. 2003 ja voinkin selkeästi jakaa elämän ennen ja jälkeen Reikin. Minulle Reiki on elämäntapa ja antoisa tapa onkin. Elämäniloa, tasapainoa, harmoniaa, mielenrauhaa ja samalla iloista tekemistä, energiaa sekä elinvoimaa. Reiki avaa meissä uusia luovuuden kanavia ja on oiva apu käytännön elämässä. Selkeää ja helppoa, kaikille mahdollista. Oma sisäinen voima vahvistuu ja ajatukset kirjastuvat puhumattakaan lempeästä helpotuksesta vaivossa ja ongelmanratkaisuissa. Reiki on hyvä peruskallio, mille rakentaa ja kun perustukset ovat kunnossa, alamme väistämättä kukoistaa.

V. 2014 valmistuin MB Elämäntaidon valmentajaksi ja sen jälkeen MB Master Coachiksi Marika Borgin inspiroivasta koulutuksesta. Valmennuksessa tutustumme omaan itseemme, oman elämämme johtotähteen. Elämä on lahja, joka kätkee sisäänsä aarteen. Meidän tehtävänämme on löytää aarteemme, sillä sitä ei kukaan voi tehdä puolestamme.”Viisas tuntee itsensä”.

Olet iloisesti tervetullut kursseilleni ja valmennukseen sekä hoitoihin. ’Pienin askelin samaan suuntaan, tietoiset tunteet otan mukaan, kun iloitsen ja rakastan, niin unelmani toteutan.’

Rakkaudella
Minna-nimmari

Kauppatieteiden Maisteri (KTM)
Reikiopettaja, Light Ascension Reiki Master
Reikiopettaja, Reiki Master the Reiki Network
Reiki Diplomiterapeutti®, Koulutettujen luontaishoitajien yhdistyksen CAM ry:n jäsen
MB-Elämäntaidon Valmentaja® , MB Master Coach
Theta Healing® DNA Advance Practioner, Theta Healing® Dig Deeper Practioner