Inspiraatioluennot (kesto 45 – 60 min)

Inspiraatioluennot (kesto 45 – 60 min)

Minusta on ihana puhua hyvinvoinnista ja reikistä. Olen ollut puhumassa pienemmissä ja suuremmissa ryhmätilaisuuksissa yksityisesti ja julkisesti esim. Reikipäivillä, Yle Puheradiossa sekä Valossa Vapaana messuilla. Parasta antia itselle on kun huomaa ihmisten aidosti innostuvan omasta elämästään.

Sunnuntain luennon aloitti Reiki Master Minna Heinonen aiheenaan ’Innostu ja onnistu’. Hänen pirteä olemuksensa oli erinomaista mainosta aiheelle. Minnan antaumuksellinen kerronta ja nauruhermoja kutkuttavat harjoitukset pitivät yleisön herpaantumattoman mielenkiinnon yllä.”

 

-Ote Reikitie lehdestä

INNOSTU JA ONNISTU

Pysy virrassa ja voi hyvin. Tarinaa intuitiosta, itsesabotoinnista sekä lähetyksen hienosäädöstä. Intuitio on 6. aistimme, ohjausjärjestelmä, jonka käyttäminen tekee elämästä iloisemman ja nautittavamman. Millä kanavalla olemme, tunteet ja ajatuksemme ovat elämän peili. Luennolla opitaan helpoilla harjoituksilla muuttamaan välittömästi fyysistä ja henkistä tilaamme.

TERVEELLINEN RAVINTO

”Elämänlaatu alkaa oikeasta ravinnosta” Ravintoterapeutti Sinikka Pakeman
Hippokrates aikoinaan totesi: ruoka olkoon lääkkeesi.
Luonto on ehtymätön aarreaitta ja meillä on paljon hyviä kasveja ja ravintotuotteita, joilla tukea kehomme yksilöllisiä tarpeita. Luennolla käydään lävitse ravinnon nykypäivää sekä saadaan yksinkertaisia vinkkejä ravintonsa parantamiseksi ja elinvoiman ylläpitämiseksi vaivattomasti. Terve sielu terveessä ruumissa.

Suurin lahja, minkä voit lähimmäiselle antaa, on pitää itsestäsi hyvää huolta☺

REIKI ENERGIAHOITO – terveyttä ja elivoimaa

Tämä Reikin esittelyluento antaa hyvän yleiskuvan Reikistä hoitomuotona aina historiasta nykytilaan ja vastaa kysymyksiin millaista reikihoito on, kenelle se sopii ja mitkä ovat reikihoidon vaikutukset sekä miten reikiä voidaan yhdistää muihin hoitomuotoihin.

REIKIWORKSHOP (kesto 2 h)

Oma kokemus on ihmisille tärkeää. Reikiworkshop on kokemuksellinen tilaisuus, joka sisältää lyhyen alustuksen Reikistä hoitomuotona. Tämän jälkeen osallistujat saavat Reikin 1. aktivoinnin, jota käytetään reikissä myös hoitotekniikkana. Aktivointi mahdollistaa tilapäisesti Reikikyvyn (vaikutus 2 vkoa – 3 kk). Workshopissa opetellaan ja tehdään tunnin kestävä rentouttava omahoito. Reikin välityskyky on tilapäinen ja pysyvä Reikikyky edellyttää peruskurssin käymistä.